RUUSUNIEMI_Emma_2019-3.jpg
 
 
 

Merellinen ja tyylikäs kokous- ja juhlatila palvelee Ruusuniemen kärjessä, vain reilun 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. 1970-luvulla rakennetulla puurakennuksella on kiinnostava historia teollisuuden ja politiikan ylimmän johdon edustuskäytössä. Kauniit tilat tarjoavat nyt tasokkaat ja toimivat puitteet kokouksille, yritystilaisuuksille ja juhlille.

Ruusuniemen ainutlaatuinen tunnelma syntyy varmalla maulla sisustetuista monikäyttöisistä sisätiloista, auringossa kylpevästä laajasta terassialueesta ja upeasta merinäköalasta. Kun tähän lisätään huipputason kokoustekniikka, huomaavainen palvelu sekä iso, edustava uima-allas saunaosastoineen, vieraiden viihtyminen on taattu. Makuelämykset ja illan pimetessä isoihin takkoihin sytytettävät tulet viimeistelevät lämpimän ilmapiirin.

 
 
 

KOKOUKSET

Ruusuniemi tarjoaa kokouksille tunnelmallisen ja inspiroivan ympäristön. Paikan päälle on helppo saapua autolla tai meriteitse. Keittiömme valmistaa teille myös kokoukseen sopivat herkulliset tarjoilut aamiaisesta lounaaseen ja kahveihin. Kokouspäivän tilavuokra on 950,00 € + alv. Lue lisää Hinnat-osiosta.

JUHLAT JA YRITYSTILAISUUDET

Ruusuniemi soveltuu monenlaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Juhlavuokramme sisältää tilavuokran sekä tilojen ja tekniikan toimivuudesta vastaavan isännän palvelut. Juhlavuokra on laskettu klo 16–23 väliselle ajalle, mutta muokkaamme tarvittaessa vuokra-aikaa tilaisuuden tarpeiden mukaan. Juhlavuokra alkaen 1450,00 € + alv. Lue lisää Hinnat-osiosta.

 
5.jpg
DSC_7401.jpg
Ruusuniemi_alkutalvi_2_2017-11.jpg
31.jpg
Ruusuniemi_2017-3.jpg
27.jpg
43.jpg
 
Järjestimme yrityksemme kick-off ja virkistyspäivän / illan ihanassa ja tunnelmallisessa Ruusuniemessä. Palvelu sekä tilaisuuden järjestelyiden osalta että itse tilaisuudessa oli erinomaista ja ruoka oli erittäin hyvää. Tila toimi hyvin kokoustamisen, saunomisen, ruokailun sekä illanvieton suhteen. Lämmin suositus.
— Milla Oinonen
Järjestimme syyskuussa 22 hengelle tilaisuuden Ruusunimessä. Palvelu sekä tilaisuuden järjestelyiden suhteen että itse tilaisuudessa oli erinomaista. Ruoka oli erittäin maittavaa ja laadukasta. Tila oli järkevästi jaoteltu niin että kokoustaminen, ruokailut, saunominen ja illanvietto toimi sujuvasti.
— Heini Hämäläinen
Järjestimme firman 25-v juhlaillallisen Ruusuniemessä marraskuussa. Paikka oli viihtyisä ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Ohjelmassa oli shampanjatasting, juhlapuheet, sekä illallinen. Tasting oli kovasti kiitelty juhlaväen toimesta, samoin ruoka. Maisema venesatamaan on kaunis, toisella puolen juhlatilaa hyvänä kontrastina hieman erilaista maisemaa. Itseäni juhlan vastuullisena järjestäjänä lämmitti herkkujen lisäksi hyvin toiminut yhteistyö Hiiohoin kanssa.
— Raisa Ala-Lipasti
 

Ruusuniemi_2017-11.jpg
 

SIJAINTI

Ruusuniemi sijaitsee rauhallisessa niemenkärjessä Helsingin Vuosaaressa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai noin tunnin venematkan päässä Kauppatorilta. Terassilta voi ihailla Vuosaaren pienvenesatamaan lipuvia purjeveneitä, ja lähistöllä on myös kaupan solmukohtana toiminut telakka-alue.

Ruusuniemeen on hyvät yhteydet esimerkiksi Kehä I:ltä ja Kehä III:lta, joten paikalle on helppo tulla autolla suunnasta kuin suunnasta. Rakennuksen ympäristöstä löytyy runsaasti parkkipaikkoja. Ruusuniemen oma laituri on käytettävissänne, jos haluatte tulla paikalle omalla veneellä.

 
 

51.jpg
 

RUOKA

Ruusuniemen keittiö ammentaa vaikutteita modernista eurooppalaisesta ruokakulttuurista, kunnioittaen 70- ja 80-lukujen klassikoita. Laadukkaat kauden raaka-aineet ja intohimolla tehty ruoka on meille kunnia-asia.

Tarvittaessa voimme räätälöidä menun myös erikoistilaisuuteen sopivaksi. Keittiömme valikoimasta löytyy sopivat tarjoilut kokouspäiviin, buffet-illallisiin ja istuviin illallisiin. Keittiön toiminnasta ja tarjoilusta vastaa Oskari Kopio tiimeineen.

Tänä vuonna avaamme ovet myös ravintolana. Lue lisää täältä.

 
 
 

Saunasaari_SMC_2017-13.jpg
 

MERIMATKA

Raikas merimatka on loistava tapa kuljettaa vieraat Ruusuniemeen upean saariston läpi, samalla päivän tunnelmaan virittäytyen. Helsingin Kauppatorilta pääsee vesibussilla Ruusuniemeen reilussa tunnissa. Myös tunnelmallisempi tai vauhdikkaampi kyyti esimerkiksi kauniilla purjelaivalla tai nopealla RIB-veneellä on mahdollista.

Ruusuniemen tapahtumajärjestäjänä toimiva Hiiohoi on erikoistunut laadukkaiden merellisten tapahtumien järjestämiseen, ja pystymme tarjoamaan toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun tunnelmalliselle merimatkalle. Kysythän lisätietoa puhelimitse tai tarjouspyynnön yhteydessä.

 
 
 
29.jpg
 

OTA YHTEYTTÄ

Kaikki tapahtumamme suunnitellaan alusta alkaen tarpeidenne mukaisesti. Verkkosivuiltamme ja uutiskirjeistämme löydät ideoita ja inspiraatiota, ja ehdotamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja toiveidenne mukaan.

 
Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
Tarjoilut:
Ohjelma:
Merimatka (meno ja/tai paluu):
Aktiviteetit:
Nimi *
Nimi
Arvio osallistujamäärästä.
Onko mielessäsi jokin aktiviteetti tai ohjelma, jonka toivoisit järjestettävän Ruusuniemessä?
Tilaan uutiskirjeen (noin kerran kuukaudessa) *